Брех брех.Я да видим за какво чудо става на дума пусни някое фото.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BapHeH4e Покажи съобщениеМега са зле
(Зарибявка са)
Еееее виии ме зарибихте я даи да видим де не се стесняваи.Ако не след 15-ти и без тва ще мина да видя за онези работи дето говорихме за тях.Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеКрис какво ти е направила 33-ката,че да свърши така обърната по гръб
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеHe e искала да пали сигурно...Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Аз пък мисля ,че приживе не си е искала колелата
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеновата ми колаС какви екстри е? С климатик ли е?
sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеЧестито!Много е добраС какви екстри е? С климатик ли е?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеИмай в предвид, че това става само при студено време и също така не държи обороти. Оправя се като си стигне работната температура.
Comment
Comment